| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kiffi The True Bóbr
Dołączył: 30 Mar 2006 Posty: 37 Skąd: z okolic Gdańska Warn: 0/10
|
Wysłany: Czw, 30 Mar 2006 - 21:16 Temat postu: |
|
|
To jest super, exta i nie wiem co jeszcze program (podobnie jak strona ) ja zgniotłam "Zimę" z przykładowych obrazów, Atomówki, małego gifa-bobaska ( ) i kilka innych rzeczy . Fajne, tylko żeby było więcej funkcji i żeby można było wybierać co się chce zrobić z obrazkiem. Na przykład: pociąć na puzzle, wrzucić do niszczarki, podeptać, zgnieść itp. co Wy na to? I teraz sobie pomyślałam że można jeszcze zrzucić obrazek z wieży i patrzeć, jak rozbija się na dole hehehe. _________________ fajna strona, super strona, to jest EXTRA stronaaa!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patrysław Team BI

|
Wysłany: Pią, 31 Mar 2006 - 15:52 Temat postu: |
|
|
Różne opcje niszczenia z pewnością będą. Na razie musimy się tylko uporać z pewnym okrutniczym problemem dotyczącym rozdzielczości 800x600.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiffi The True Bóbr
|
Wysłany: Pią, 31 Mar 2006 - 17:58 Temat postu: |
|
|
A nie działa? Sorry że pytam, ale na prawdę nie wiem . _________________ fajna strona, super strona, to jest EXTRA stronaaa!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawidsu Team BI

|
Wysłany: Sob, 01 Kwi 2006 - 11:58 Temat postu: |
|
|
Kto pyta, nie błądzi. Pyta zawsze swoje miejsce znajdzie. A program źe się wyświetla w rozdzielczości 800x600. Kto nie wierzy, niech sprawdzi. A jeśli mu działa znaczy się, że wydaliśmy nową wersję. Na razie pracujemy. Będę musiał nowy kod stworzyć do nowej rozdzielczości. Ale nie teraz.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kiffi The True Bóbr
|
Wysłany: Sob, 01 Kwi 2006 - 16:54 Temat postu: |
|
|
Chyba raczej nie będę zmieniała rozdzielczości, bo potem zapomnę jaką miałam wcześniej . _________________ fajna strona, super strona, to jest EXTRA stronaaa!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawidsu Team BI

|
Wysłany: Pon, 15 Maj 2006 - 14:48 Temat postu: |
|
|
Oto nadeszła, przepowiedziana i przez forumowiczów czekana, nowa wersja Beaver Destroyera. Oznaczona numerem 1.1, koryguje błędy z wyświetlaniem w różnych rozdzielczościach, zaradza problemom z plikiem sets, a także naprawią drobną usterkę, nie zauważoną wcześniej przez nikogo. Ta ostatnia to odtwarzanie odgłosów bobra tak, by się nie powtarzały jeden po drugim.
Zapraszam do ściągnięcia programu z naszej strony: http://bi.prv.pl/polski/bdest.html
Piszcie swoje opinie. Mam nadzieję, że w końcu spory zostaną zażegnane.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Valdemor Bobrzątko
Warn: 0/10
|
Wysłany: Czw, 18 Maj 2006 - 20:06 Temat postu: Błędy... |
|
|
Jak już pisałem wcześniej na GG po poprawieniu programu, nadal są następujące błądy:
Otrzymałem je po zmianie atrybutu pliku sets na tylko do odczytu.
Pozdrawiam i życzę dalszej owocnej zabawy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blackmaul Bóbr
Warn: 0/10
|
Wysłany: Wto, 28 Lis 2006 - 15:22 Temat postu: |
|
|
Goopi troche ten program Plaszczy zdjecie. Jesli chcecie sie ostrzej wyzyc, polecam Photoshopa  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawidsu Team BI

|
Wysłany: Wto, 28 Lis 2006 - 16:44 Temat postu: |
|
|
Ale w Photoshopie nie ma tak pięknych efektów dźwiękowych.  _________________
 |
|